sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kaamosta...

Syksy ja pimeys runttaa päälle. Onneksi on lämmin eikä lunta, mutta tuo pimeys… Koirien kanssa ei enää valoisalla ulos ehdi kuin viikonloppuisin. Ei yhtään kivaa kun päivän valoisa aika menee työpaikalla. Joskus, esimerkiksi nyt, toivoisin olevani vuorotyöläinen enkä perusvirka-aikaa tekevä jotta sattuisi ehkä enemmän vapaa-aikaa muulloinkin kuin pimeinä iltoina. Tänään vettä satanut puolestaan aamusta alkaen joten ei hauskaa tämäkään! En ole ikinä ollut talvi-ihmisiä ja harvemmin ollut syksysäistä harmissani. Joten tämä syksy on vaan tuntunut paljon pidemmältä ja pimeämmältä. Energiatasot on kyllä ihan nollassa.

Kävin eilen shoppaamassa käsipainot kotiin sekä fysioterapeutin suosituksesta puolisolle jumppapallon selkäkipuja lievittämään ja ehkäisemään. Nuo käsipainot hankin oikeastaan juuri tälläisiä masentavia syyspäiviä varten jolloin ei oikeastaan innosta tehdä mitään eikä huvita lähteä minnekkään.

Olisipa kesä ja aurinkoa, pitkät valoisat illat…. Vähän tylsältä tuntuu tosiaan kaikki eikä mikään innosta. Kaamosmasennus?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti