keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Uuden vuoden lupaukset ja treeniplan 2016!

Vuosi vaihtuu huomenna ja pakko kai sitä on suunnata mietinnät kuntosalini Liikuntakeskus Vidan uusien aikataulujen myötä uusiin päiväjärjestyksiin. Olen nyt tässä syksyn aikana saanut aika hyvän viikkorytmin käynteihin - miinus tämän joulun aika… Torstaisin ja sunnuntaisin on ollut Les Mills tunnit joilla olen käynyt jommalla kummalla, maanantaisin olen alkanut käymään kuntonyrkkeilyssä minkä jälkeen kädet tärisee. Lauantaisin olen salille mennyt jos ei muuta ohjelmaa ole ollut. Käyntikertoja on ollut 2-3/viikossa. Tarkoitus oli että nyt seuraavan neljän kuukauden ajan käyntikertoja nostetaan minimissään kolmeen viikossa. Sitten kun taas kevät tulee ja valoakin riittää niin siirryn sisämeiningeistä enemmän juurikin tuon vaeltamisen pariin.

Nuo uudet aikataulut kun tänään ilmestyi ajattelin ensin että "ei helvetti, ompa huonot!" Reaktio johtui ihan siitä että torstain tuttu Les Mills Body Combat / Body Pump puuttui ohjelmasta. Tarkemman tarkastelun jälkeen kuitenkin mieli muuttui - täähän on superhyvä ajatellen sitä että treenikertoja ryhmäliikunnan puolella on pitänytkin lisätä! Tämä uusi lukkari antaa selkeästi vaihtoehtoja useammallekin päivälle - vaikka torstain Bodypump on tosi aikaisin - ei haittaa koska jos joka torstai ei voi duunista etäpäivää pitää niin silloin kun ei tuohon ehdi voi mennä kuntonyrkkeilyyn - maanantaisin se on muutenkin ollut raskas meno ihan vain koska maanantait on lähtökohtaisesti yök. Tälläisen alustavan suunnitelman tein!

MA Kuntonyrkkeily
KE Bodycombat
TO Bodypump tai kuntonyrkkeily
SU Bodypump tai Bodycombat

Tällä uudella lukujärjestyksellä on siis huomattavasti helpompi nostaa käyntimäärä siihen minimi kolmeen viikossa koska mielekkäitä tunteja sijoittuu paremmin viikon varrelle ja aikatauluttaminen on helpompaa. Kiitos tästä!

Uuden vuoden lupauksiin - tai siis päätöksiin -  kuuluu treenikertojen lisäämisen lisäksi se röökin polton lopettaminen. Ajankohta tälle vielä ihan auki. Tosin - kaveri lopetti tuossa ja löysi oikein hyvän appsin tätäkin varten. Appsi laskee kuinka paljon röökejä on jäänyt polttamatta ja kuinka paljon rahaa se on säästänyt. Joku vastaava on pakko saada omaan käyttöön että näkee ihan konkreettisesti mitä se lopettaminen tarkoittaa. Lisäksi olen päättänyt kokeilla ihan vaikka kerta vedolla muutamia uusia lajeja. Yhtä vanhaa ja muutamaa uutta! Ratsastin nuorena tyttönä paljonkin mutta se on vain jäänyt. Takaisin hevosen selkään ainakin. Kaveri ehdotti että mennään kokeilemaan tankotanssia mutta jotenkin en jaksa nähdä meitä lihavia keski-ikäisiä koittamassa roikkua tangossa :) Mutta pidetään listalla. Kalliokiipeily köysien varassa - ehdottomasti listalla. Kuten myös miekkailu - jostain syystä sekin viehättää.

Muita uuden vuoden lupauksia lienee vain perinteiset että alkavana vuonna koitetaan olla joka suhteessa vähän parempia ihmisiä kuin ennen, tehdä oikeita päätöksiä ja muistaa kaikessa että kerranhan täällä vaan eletään. Oikein hyvää alkavaa vuotta kaikille! Oma vuodenvaihde menee todennäköisesti kylppärissä, verhot kiinni ja musiikit täysillä. Meille lemmikkien omistajille tämä on usein hyvin raskas päivä. Siitä huolimatta - pitäkää hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti