sunnuntai 6. joulukuuta 2015

BodyCombat maratooni!

Itsenäisyyspäivän vuoksi Vidassa oli tänään erityisohjelmaa; kävijät sai äänestää BodyCombat ja BodyPump tunnin välillä - 90 minuutin maratoonirupeamana. Oman äänen sai BodyPumb mutta jo äänestäessä olin päättänyt että menen oli tunti sitten kumpi tahansa. Combat päihitti Pumpin äänestyksessä yhdellä äänellä. Vähän mietin että kuinka jaksan tunnin läpi sillä muutamiin viikkoihin en ole Combat-tunneillä käynyt - oli syysflunsaakin tuossa muutama viikko sitten joten ollut pakkokin ottaa vähän rauhallisemmin. Lisäksi näihin kumpaankin LesMills-ohjelmaan tuli hiljattain uudet ohjelmat - kummankin ohjelman trailerit tässä mukana. Uudella Combat- tunnilla en ollut vielä kertaakaan käynyt joten uuttakin opettelemista oli siis luvassa.
.


Aamulla mietin että "apua jaksanko lähteä" sillä heräsin aika myöhään ja tunti starttasi jo kello 11. Hyvä että lähdin - oli superkivaa! Ja hyvin jaksoin sekä pysyin mukana myös hieman niissä oudommissakin sarjoissa. Tunnilla olisi voinut oman jaksamisen mukaan pitää taukoa mutta kukaan - en minäkään - ottanut omia taukoja. Yllättävän hyvin sen jaksoi mutta kyllähän siinä nyt hikeä pukkasi jo ensimmäisen vartin jälkeen ja vettä taisi mennä 1,5 litraa. Uuden ohjelman kuvioihin pääsi suhteellisen hyvin sisälle ja uudet biisit oli hyviä - erityisplussaa että yksi biiseistä oli David Guettaa - Guettan kanssa ei voi mennä vikaan oli tilanne mikä tahansa :) Ohjelma oli lähes tuplapitkä verrattuna normituntiin joka jo itsessään nostattaa sykkeet pilviin. Sen verran siinä väsähti että tunnin jälkeen olin parkkipaikalla sen verran pihalla että oli pakko miettiä hetken että "millähän mä tulin tänne" kunnes tajusin seisovani oman autoni vieressä…. Ihan ehdottomasti menisin maratoonitunnille uudemmankin kerran - ja olisi kiva jos niitä järjestettäisiin jatkossa vaikka säännöllisesti.

Joku kysäisi tuossa hiljattain että olenko huomannut oman kuntoni parantuneet nyt tämän projektin aloittamisen jälkeen. Ehdottomasti - kyllä sen todisti jo tuo tämän päiväinen tunti. Samoin olen huomannut että vahvuutta on tullut myös - BodyPump tunneilla on jo isommat painot käytössä kuin silloin pari kuukautta sitten kun aloin sielä käymään. Aika helpolla se se kunto kuitenkin kohoaa ja tuloksia näkyy pienessä ajassa. Parissa kuukausessa kun näkee sitä kehitystä itsekin niin tokihan se motivoi.

Oli kiva ajella kotiin tunnilta kun Suomen liput liehuivat joka pihassa. Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Oma päiväni jatkuu rauhallisissa merkeissä. Meinasin tässä kohta vetäytyä sohvalle katsomaan Makwan Amirkhanista kertovan dokkarin. Minäkin tykkään tästä tyypistä erityisen paljon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti