keskiviikko 7. lokakuuta 2015

SportsTracker - uusi ulkoilukaveri

Lenkki metsässä Jimin kanssa SportsTrackerin näkökulmasta
Metsäkaveri Jimi 
Latasin puhelimeeni SportsTracker appsin ja se on huippu kiva! Tulee kävellessä tuijoteltua puhelimen screeniä vähän liikaa, jotenkin se on vaan hauskaa seurata kuinka nopeasti nyt etenee ja missä. Tuola metsässä myös oiva apuväline suunnistamiseen, on sentään joku käry missä menee. Omaan sangen huonon suuntavaiston ja helposti kadotan mistä tulin ja minne päin pitäisi mennä jotta kotio pääsee vaikka samoja polkuja on aikaisemminkin kulkenut. Nyt on onneksi vielä sen verran valoisaa kun tulee kotiin että ehtiikin hyvin tuonne metsään kulkemaan eikä tarvitse pimeässä mennä. Meidän lähellä on paljon metsää ja ulkoilureittejä joten hyvä on kulkea. Tänään otin SportsTrackerin lisäksi ulkoilukaveriksi Jimi koiran pienelle metsälenkille; hän on koiristamme kooltaan pienin ja ketterin - oiva kaveri siis kulkemaan poluilla ja poikkeamaan niiltä vähän haasteellisempaan maastoon.

Tuon SportsTrackerin latasin siksi että halusin alkaa pitää liikuntapäiväkirjaa. Syy tähän jälleen kerran se motivaation ylläpitäminen sekä tietenkin yleisseuranta siihen että liikkuu monipuolisesti. Sykemittari olisi varsin hauska laite vielä lisäksi tähän seurantaan. Älylaiteaikakauden elämä on kyllä varsin hienoa varsinkin tälläisissä projekteissa kun appseja on tähänkin hommaan. Ei tarvitse kartasta mittailla matkoja paljonko kuljet, kellottaa aikaa ja tehdä excel taulukkoja seurantaan. Trackeri vaan pyörimään ja siinä kaikki.

Huomenna mennään taas Vidaan - tällä kertaa testissä Bodypump tunti!

1 kommentti:

  1. Todellakin kätevä ohjelma. Siihen saa ostettua Sports Trackerin kanssa yhteensopivan sykevyön, jolloin älypuhelin toimii myös sykemittarina. Olen itse käyttänyt sitä pari vuotta maantiepyöräilyssä ja juoksussa. Tsemppiä projektiin!!!! :)

    VastaaPoista